Skip to main content

Polițiștii timișoreni, în alertă! O femeie de 64 de ani a dispărut de patru zile, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale sunt în alertă și fac verificări pentru depistarea unei persoane, în vârstă de 64 ani, dispărută din Timișoara.

Mai exact, femeie a plecat voluntar, într-o direcție necunoscută, de la domiciliul de pe strada Călătorilor din Timișoara, în jurul prânzului, sâmbătă, 18 noiembrie, iar până în prezent nu a mai revenit.

Femeia de 64 de ani se numește Telescu Eva și are următoarele semnalmente: înălțime 1,60 metri, 78 de kilograme, păr blond făcut permanent.

La data dispariției, femeia era îmbrăcată cu o geacă albastră cu glugă, pantaloni negri și pantofi crem.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.