Skip to main content

Noi restricții, în traficul din Timişoara! Timp de până la patru luni, accesul auto va fi interzis în mai multe zone

La solicitarea Aquatim, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat restricționarea sau, după caz, închiderea traficului rutier, în vederea executării lucrărilor la obiectivul ”CL12: Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara SUD Lot 2”, începând cu data de 15.01.2023.

Astfel, circulația rutieră va fi închisă pe strada Ulpia Traiană, în intervalul orar 8:00-17:00, după cum urmează:

• 15.01.2024 – 15.02.2024, tronsonul cuprins între strada Mareșal Alexandru Averescu și bulevardul Liviu Rebreanu

• 15.03.2024 – 15.04.2024, tronsonul cuprins între bulevardul Liviu Rebreanu și strada Eneas.

De asemenea, în perioada 15.01.2024 – 5.04.2024, traficul rutier va fi restricționat pe strada Ștefan Octavian Iosif, pe tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și strada Iepurelui.

CITEŞTE ŞI: Începe încasarea impozitelor şi taxelor locale! Cu cât plătesc timişorenii mai mult, în acest an, faţă de 2023?

Important de menţionat este că între orele 18:00-08:00, accesul auto la proprietățile alăturate nu va fi îngrădit.

Totodată, în perioada 15.01.2024 – 15.03.2024, se vor institui restricții rutiere temporare în intersecția bulevardul Republicii – strada Jiul pentru realizarea unei benzi de încadrare dreapta, spre splaiul Nicolae Titulescu.

Astfel, se va restricționa prima bandă de pe Republicii, în direcția centru și prima bandă de pe str. Jiul, în direcția splaiul Nicolae Titulescu.

Suplimentar, pentru a evita îngustarea în intersecție, va fi restricționată și prima bandă de la ieșirea din Pasajul Jiul.

Lucrările de la intersecția Republicii – Jiul sunt realizare de PORR Construct, în cadrul unei dezvoltări private, care a fost cerută prin planul urbanistic zonal aferent.

CITEŞTE ŞI: CCIAT organizează o misiune economică la Istanbul, după ce firmele timișene și-au manifestat interesul!

Reprezentanţii Primăriei Timişoara le recomandă șoferilor să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.