Skip to main content

CCIAT organizează o misiune economică la Istanbul, după ce firmele timișene și-au manifestat interesul!

La dorința exprimată de mai multe firme timișene de a identifica noi oportunități de cooperare pe piața turcească, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiș organizează o misiune economică la Istanbul.

Aceasta va avea loc în perioada 22 – 26 aprilie 2024.

Acțiunea va include un Forum de Afaceri și întâlniri B2B, organizate în colaborare cu Camera de Comerț Istanbul.

Totodată, se va vizita IBAKTECH, a doua cea mai mare expoziție din Turcia dedicată sectorului brutărie, patiserie şi cofetărie.

Cea de-a 14-a ediție este dedicată următoarelor sectoare de activitate:  utilaje, echipamente și ustensile pentru panificație, patiserie și cofetărie; produse alimentare – ciocolată, înghețată; aparate profesionale de cafea; aditivi alimentari; utilaje de ambalare.

Mai multe informații despre expoziție și evenimentele conexe sunt disponibile AICI.

Misiunea economică are loc în contextul relațiilor de colaborare dezvoltate de CCIA Timiș cu Camera de Comerț Istanbul (ICOQ), una din cele mai mari organizații camerale din Europa cu peste 640.000 de membri. La 16 mai 2022, Președintele CCIAT, Florica Chiriță, și omologul său Şekib Avdagiç, Președintele ICOC, au semnat la Istanbul un Memorandum de Înțelegere care stabilește cadrul instituțional de cooperare destinat stimulării parteneriatelor de afaceri între companiile din cele două țări și regiuni. Semnarea acordului de colaborare a fost rezultatul celor două vizite de lucru efectuate de președintele CCIA Timiș la Camera de Comerț Istanbul, în septembrie 2019 și februarie 2020 – vizite ce au avut ca obiectiv identificarea de oportunități și proiecte concrete de cooperare.

Taxa de participare la misiunea economică este de 1.185 euro/pers pentru firmele membre cu cotizația la zi și de 1.300 euro/pers + TVA pentru firmele nemembre.

IMPORTANT! Datorită creșterii prețului biletului de avion, costul deplasării poate suporta modificări.

Termen de înscriere este data de 18 ianuarie.              

Servicii asigurate: Participarea la Forumul de Afaceri; Vizitarea IBAKTECH și întâlnire cu organizatorii expoziției; Transport cu avionul pe ruta Belgrad-Istanbul și retur; Cazare 4 nopţi în hotel 4***** în Istanbul (loc în cameră dublă); Transfer cu bus Timișoara – Belgrad și retur; Transferuri interne Istanbul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.