Skip to main content

Noi restricții de circulație, în Timişoara! Unde şi când se va închide traficul rutier în zilele următoare

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara a aprobat restricționarea sau, după caz, închiderea traficului rutier pentru perioada următoare, pentru efectuarea unor lucrări.

Astfel, circulația rutieră va fi restricționată pe strada Constantin Brâncuși, în zona intersecției cu strada Popa Șapcă, în perioada 08.04.2024-12.04.2024, în vederea lucrărilor de execuție la rețelele de apă și canalizare.

CITEŞTE ŞI: Este oficial! Nica merge în tandem cu Fritz, la alegerile din 9 iunie! Va candida pentru un nou mandat de preşedinte CJT, din partea Alianţei Dreapta Unită!

De asemenea, circulația rutieră va fi închisă pe strada Plautius Andronescu, tronsonul cuprins între strada Petre Râmneanțu și strada Bela Bartok, în perioada 09.04.2024 – 10.04.2024, în intervalul orar 10:00 – 15:00, în vederea executării unor lucrări de șantier.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.