Skip to main content

Magazie mistuită de flăcări! Pompierii au acționat de urgență pentru a lichida incendiul, înainte de a se extinde

S-a dat alarma, în zorii zilei, când flăcări violente au cuprins magazia de lemne a unei gospodării şi ameninţau să se extindă cu repeziciune.

Incendiul a izbucnit pe pe strada Janus Pannonius, în municipiul Solonta, din județul Bihor, la un depozit plin cu lemne din curtea unei case.

„În dimineața zilei de vineri, 05 aprilie a.c., în jurul orei 04.15,  pompierii militari din cadrul Detașamentului Salonta au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie din lemn (construită pe o suprafață de circa 30 de metri pătrați), din cadrul unei gospodării situate pe strada Janus Pannonius din localitate”, transmite ISU Bihor.  

La faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri, care au avut o misiune foarte dificilă, din cauza rumegușului și a lemnelor aflate în interiorul magaziei, care alimentau flăcările amenințătoare și care ameninţau să se extindă la un utilaj agricol din apropiere.

După mai bine de o oră și jumătate, echipajele au reușit să lichideze incendiul, reușind să salveze un tractor, circa 15 metri pătrați din construcție și două animale aflate în interior.

Din fericire nu există victime, însă a ars jumătate din magazie, circa 200 kilograme de brichete rumeguș și aproximativ doi metri cubi lemne de foc.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza cenușii și a jarului nestins, depozitate în apropierea materialelor combustibile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.