Skip to main content

Noi restricții de circulație în perioada următoare, în Timișoara! Vezi aici străzile închise

Primăria anunță noi restricții de trafic în Timișoara, pentru zilele următoare.

Restricțiile sunt instituite fie la cererea firmelor care fac lucrări de reparații sau investiții pe străzile din oraș, fie pentru organizarea unor evenimente culturale sau sportive.

Astfel, duminică,  22 octombrie, între orele 06:00 – 23:00 – traficul rutier va fi închis pe strada Tata Oancea, tronsonul cuprins între strada Jules Verne – strada General Magheru, în vederea organizării evenimentului „Străzi pentru Comunitate”.

Tot mâine, între orele 7:00 – 17:00 se desfășoară „Timişoara City Marathon”, iar pentru organizarea evenimentului în condiții sigure, traficul rutier va fi închis pe următoarele rute: Piața Libertății, strada Lucian Blaga, 20 Decembrie, bulevardul C.D. Loga, strada George Enescu, malul drept al râului Bega, podul de Fier, Splaiul Tudor  Vladimirescu (pe trotuar), malul stâng al râului Bega, bulevardul Vasile Pârvan (inclusiv Pasajul Michelangelo), bulevardul Corneliu Coposu, strada Pestalozzi (2 benzi) până în dreptul străzii Ștefan cel Mare, Splaiul Nistrului, parcul Regina Maria, strada I.L.Caragiale, Piața Romanilor, Podul Decebal (pe trotuar), malul drept al râului Bega, Splaiul Spiru Haret, 20 Decembrie, bulevardul C.D.Loga, Piața Victoriei, strada Alba Iulia, Piața Libertății.

În perioada 23 octombrie – 6 noiembrie vor fi restricții rutiere pe Calea Torontalului, pe sectorul cuprins între intersecția cu strada Călan și intersecția cu strada Liege, dar și sectorul cuprins între intersecția cu strada Liege și intersecția cu strada Felix, în scopul derulării lucrărilor la instalația de alimentare cu apă.

Între 23 și 29 octombrie se va turna ultimul strat de asfalt, cel de uzură, pe Bulevardul Cetății, în parcări și pe străzile laterale. Pentru realizarea lucrării, se va închide sensul de circulație dinspre Calea Torontalului înspre Calea Bogdăneștilor și se va circula pe două benzi, în ambele sensuri, pe partea dinspre  Calea Bogdăneștilor înspre Calea Torontalului.

Începând de miercuri, 25 octombrie și până luni, 30 octombrie va fi restricționat traficul rutier pentru desfășurarea lucrărilor la instalația de alimentare cu apă pe strada Avram Imbroane, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Gheorghe Adam și intersecția cu Strada Măcin și respectiv în dreptul imobilului cu nr.62, pe a doua bandă de circulație.

Primăria mai anunță că în perioada 26 octombrie – 19 noiembrie se închide traficul rutier în vederea realizării lucrărilor la instalația de canalizare pe strada Petriceicu Hașdeu, pe tronsonul cuprins între Calea Bogdăneștilor și Aprodul Movilă.

Tot de joi, 26 octombrie și până în 12 noiembrie va fi restricționat traficul rutier pe bulevardul Take Ionescu intersecție cu strada Aurel Popovici, pentru derularea lucrărilor la instalația de alimentare cu apă.

Recomandăm șoferilor să folosească rute alternative în intervalele de timp menționate, ocolind zonele în care se derulează evenimente publice sau lucrări”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.