Skip to main content

Concert de orgă și voce la Domul Romano-Catolic din Timișoara! Intrarea este liberă

Episcopia Romano-Catolică din Timișoara va găzdui un concert vocal-instrumental susținut de organistul francez de origine neo-zeelandeză, Christopher Hainsworth, căruia i se alătură sopranele Teodora Ciucur și Ana-Maria Stănoia.

Concertul va avea loc mâine la Domul Romano-Catolic din Piața Unirii, de la ora 12.00.

După aproape 30 de ani, soprana Teodora Ciucur va concerta din nou în Domul Romano-Catolic din Timișoara alături de Christopher Hainsworth, organist titular al Catedralei din Béziers (Franța). De această dată, vocii ei i se va alătura glasul sopranei Ana-Maria Stănoia, într-un duet de Andrew Lloyd Weber, iar orga Domului, renovată prin efortul susținut al prof. univ. dr. Walter Kindl, va încânta audiența alături de acești muzicieni minunați„, au spus inițiatorii acestui concert.

Din program vor face parte lucrări de J.S. Bach, F. Mendelssohn, V. Williams, M. Takle, C. Franck sau G. Caccini.

Organizatorii concertului sunt Episcopia Romano-Catolică de Timișoara și Asociația Sunetul Legii, iar intrarea este liberă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.