Skip to main content

Concert de orgă și voce la Domul Romano-Catolic din Timișoara! Intrarea este liberă

Episcopia Romano-Catolică din Timișoara va găzdui un concert vocal-instrumental susținut de organistul francez de origine neo-zeelandeză, Christopher Hainsworth, căruia i se alătură sopranele Teodora Ciucur și Ana-Maria Stănoia.

Concertul va avea loc mâine la Domul Romano-Catolic din Piața Unirii, de la ora 12.00.

După aproape 30 de ani, soprana Teodora Ciucur va concerta din nou în Domul Romano-Catolic din Timișoara alături de Christopher Hainsworth, organist titular al Catedralei din Béziers (Franța). De această dată, vocii ei i se va alătura glasul sopranei Ana-Maria Stănoia, într-un duet de Andrew Lloyd Weber, iar orga Domului, renovată prin efortul susținut al prof. univ. dr. Walter Kindl, va încânta audiența alături de acești muzicieni minunați„, au spus inițiatorii acestui concert.

Din program vor face parte lucrări de J.S. Bach, F. Mendelssohn, V. Williams, M. Takle, C. Franck sau G. Caccini.

Organizatorii concertului sunt Episcopia Romano-Catolică de Timișoara și Asociația Sunetul Legii, iar intrarea este liberă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.