Skip to main content

Duel de foc în Seria A! Leii din Banat întâlnesc Rapidul București

Leii din Banat continuă seria meciurilor miercuri-sâmbătă- miercuri-sâmbătă cu o înfruntare pe teren propriu. SCM Timișoara întâlnește Rapid București, în etapa a V-a a Ligii Naționale, Seria A.

Partida va avea loc în această seară, de la ora 19.00, la sala Constantin Jude.

Echipa de pe Bega are o linie de clasament cu două victorii și două înfrângeri, în vreme ce rapidiștii au stat o etapă și au două succese și un insucces.

Pentru alb-violeți este al doilea meci al săptămânii pe teren propriu, după succesul cu formația croată KK Dubrava (87-69), din prima etapă a Alpe Adria Cup.

„Cu tot respectul pentru tânără formație din Croația, Rapid este o echipă mai experimentată și mai bună. Aș subestima Dubrava, dacă aș spune că am exersat în meciul de miercuri ceea ce vom face împotriva Rapidului. Fiecare confruntare are specificul său și în ritmul în care jucăm noi nici nu mai ai timp să te uiți în urmă. Odată ce s-a încheiat un meci trebuie să începi pregătirea următoarei partide”, spune Dragan Petricevic, antrenor principal – SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara

Jocul va fi arbitrat de un trio format din Laurențiu Grigoraș (Buzău), Narcis Dan (Satu Mare), Tudor Crișan (Cluj-Napoca).

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.