Skip to main content

Ea este tânăra care a fost găsită moartă, într-un hotel din Timişoara! Patricia absolvise o facultate de top din Europa

Apar noi detalii în cazul tinerei al cărei cadavru a fost găsit ieri, într-o cameră de hotel din Timişoara.

Toate indiciile duc către o sinucidere, la care fata a recurs la scurt timp după ce s-a cazat, dat fiind faptul că atunci când a fost descoperit, trupul neînsufleţit era deja în stare de putrefacţie.

Patricia Cuţui, în vârstă de 25 de ani, se cazase pe data de 18 iulie şi închiriase camera pentru o perioadă de 5 zile, iar ieri trebuia să părăsească hotelul.

Cum nu a eliberat camera, recepţionera a mers să vadă ce se întâmplă, şi a găsit cadavrul tinerei, alături de mai multe flacoane goale de medicamente.

CITEŞTE ŞI: O bătrână din Timișoara a dispărut fără urmă! A plecat în toiul nopții de acasă și nu s-a mai întors

Mama fetei, care este medic stomatolog, a postat pe facebook o fotografie a Patriciei alături de un mesaj în care condamnă nedreptăţile din sistemul educaţional şi cel sanitar.

Mihaela Cuţui mai spune că fiica ei a absolvit o facultate de elită din Europa şi că avea o minte strălucită.

„Copilul meu-Patricia Maria-a plecat în altă dimensiune. Sufletul meu și viața mea, ființa pentru care ma străduiam să corectez ceva în această lume. Copil bun, absolventă a unei facultăți de top din Europa,minte strălucită.

A trăit și a asistat tăcută la toată lupta mea,la toate nedreptățile suferite. Cu ceva zile înainte de a pleca mi-a spus că oamenii au în tipar ,Răul, și că le place.

În memoria ei voi duce lupta mai departe, voi încerca să curăț această mizerie din sănătate și învățământ care ne afectează viețile de zi cu zi.

Am fost corectă și am sesizat mereu,în timp toate acestea. Autorităților nu le-a păsat, s-au complăcut și au mușamalizat.

Acum, în memoria ei, fac un apel către toți oamenii buni pentru a ne coaliza în această extincție a răului sub toate formele lui„, a scris Mihaela Cuţui, pe facebook.

Înmormântarea Patriciei va avea loc mâine, începând cu ora 12:00, în cimitirul Rusu Şirianu.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.