Skip to main content

Noi informaţii, în cazul doctorului reţinut pentru luare de mită! Câte şpăgi a luat doar în ultima săptămână?

Medicul Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara, şi-a petrecut noaptea în spatele gratiilor.

După percheziţiile de ieri, el a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de luare de mită în formă continuată, urmând ca astăzi să fie dus în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

CITEŞTE ŞI: Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

El a fost prins în flagrant, în timp ce lua 1.000 de euro de la un pacient, pentru o intervenţie chirurgicală.

Însă, nu este pentru prima data când şeful Secţiei de Chirurgie Cardiovasculară de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara a luat şpagă de la bolnavi.

Anchetatorii au dovezi cum că medicul Marian Gaşpar a primit de 6 ori mită, doar în ultima săptămână.

Conducerea Institutului de Boli Cardiovasculare s-a delimitat de acţiunile doctorului anchetat de procurorii DGA.

“Conducerea IBCV Timișoara se pronunță ferm împotriva oricărei forme de infracțiune sau corupție și susține permanent și necondiționat orice demers al instituțiilor abilitate ale statului ce vizează derapaje, ilegalități , nereguli referitoare la activitatea instituției. De asemenea suntem deschiși oricăror solicitări adresate nouă din partea instituțiilor statului român pentru identificarea și combaterea oricarei forme de acțiuni ilegale. IBCV Timișoara își va continua misiunea de a se îngriji de sănătatea cetățenilor și de a se dedica pemanent salvării vieții pacienților cu afecțiuni cardiovasculare, așa cum face de aproape 30 de ani”, se arată în comunicatul semnat de managerul Constantin Tudor Luca.

CITEŞTE ŞI: FOTO Elicopterul SMURD, solicitat după ce un utilaj i-a smuls brațul unui bărbat, la locul de muncă!

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.