Nişte mercenari, la care dictează banul! Explicaţia consilierul local, Simion Moşiu, pentru lipsa de performanţă a administraţiei Fritz

Consilierul PNL, Simion Moşiu, critică dur lipsa de proiecte şi de viziune a echipei de conducere din Primăria Timişoara.

Problemele de la Colterm, proasta gestionare a şantierelor din oraş sau recentele controverse din jurul reabilitării Fântânii cu Peşti sunt doar câteva dintre lucrurile care îl nemulţumesc.

CITEŞTE ŞI: 35 de mașini ridicate și aproape 1.000 de sancțiuni pentru șoferii care parchează în zona pietonală!

Şi, pentru că au trecut deja doi ani de când Fritz şi apropiaţii lui sunt în fruntea administraţiei locale, Moşiu caută explicaţii pentru lipsa lor de performanţă.

Singura variantă plauzibilă, în opinia consilierului PNL, este lipsa de ataşament a celor din conducerea Primăriei, de Timişoara.

“Noua administraţie nu are absolut nicio legătură sentimentală cu acest oraş. Câţi dintre ei au terminat facultatea aici, au iubit aici, s-au plimbat prin această zonă? Sau doar au profitat şi au venit aici să fie prin Consiliile de Administraţie şi să ia nişte bani nemeritaţi? Dacă nu te implici sufleteşte, dacă nu ai sentimente pentru un anumit loc(…), dacă nu te leagă nimic de localitatea respectivă, decât banii, este firesc să nu gândeşti decât pentru propriul tău buzunar şi fără sentiment. Pentru că azi eşti, mâine ai plecat”, a declarat Simion Moşiu, la Sursa de Vest fără Filtru.

Liberalul subliniază că problema nu e neapărat faptul că cei din administraţia Fritz nu sunt născuţi şi crescuţi în Timişoara, ci faptul că nu aderă la valorile de aici.

“Cred că 90% dintre care trăiesc aici nu sunt din Timişoara. Dar măcar au făcut facultatea aici, au fost la Bănăţeana, la Calul Bălan, la Căţeaua Leşinată, la Şari-Neni… Dacă îi întrebi pe aceşti stimabili domni unde este Kutle sau Iosefin, au impresia că sunt undeva prin Elveţia. Ei se consideră nişte mercenari, la care dictează banul. Restul nu mai contează. Nu au nicio trăire specială, în afară de bani. Nu îi leagă nimic”, a mai spus Moşiu.

CITEŞTE ŞI: Maşină în flăcări, după un accident rutier! Două victime au rămas blocate în autoturism

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Bine că ești tu atașat de (bugetul local din) Timișoara, escrocule! Vrei să refacă în doi ani ce ați furat și distrus voi în 30, în timp ce le puneți bețe în roate cu orice ocazie? Ești amuzant. Adică ridicol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.