35 de mașini ridicate și aproape 1.000 de sancțiuni pentru șoferii care parchează în zona pietonală!

Polițiștii locali timișoreni continuă să amendeze șoferii care parchează neregulamentar, dar și să ridice mașini, acolo unde situația o impune.

Astfel, din luna septembrie și până în prezent, au fost ridicate 35 de autovehicule din zona pietonală, fiind luate măsuri în cazul a  979 conducători auto, 330 dintre aceștia fiind deja sancționați, iar la restul urmează să le fie întocmite procesele verbale de constatare a contravenției fiindu-le aplicate colante.

În zona pietonală au fost montate indicatoare în acest sens la începutul lunii septembrie, fiind totodată modificată HCL 371/2007, după ce s-a constatat că, deși se aplică sancțiuni în mod repetat, unii dintre conducătorii auto continuă să încalce legislația și să parcheze pe străzile destinate pietonilor”, transmite Poliția Locală Timișoara. 

Străzile pe care au fost întâlnite cel mai frecvent astfel de situații sunt Sergent Constantin Mușat, Eugeniu de Savoya, Regimentul 5 Vânători, Victor Vlad Delamarina, Augustin Pacha, Emanuil Ungureanu.

Polițiștii locali spun că astfel de fapte se sancționează cu amendă între 500 și 1000 de lei pentru persoanele fizice și între 1500–2000 lei pentru persoanele juridice.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.