Skip to main content

Nicolae Negru, candidat PSD al Primăriei Racovița: Facem totul pentru comuna noastră (P)

Domnule Negru, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat de primar al comunei Racovița. Ce v-a făcut să luați această decizie?

Decizia de a candida pentru un nou mandat de primar al comunei Racovița a fost luată cu încrederea că putem face schimbări pozitive în comuna noastră și că putem lucra împreună pentru a dezvolta locul în care trăim și ne este atât de drag. Am fost mereu printre oameni, am ascultat preocupările și problemele lor și am încercat de fiecare dată să găsesc soluții corecte și rapide. Prioritatea mea a fost, este și va fi bunăstarea comunității noastre.

Care ar fi principalele obiective pentru viitorul mandat?

Principalele obiective pentru viitorul mandat sunt accesarea de fonduri europene pentru introducerea rețelei de canalizare în comună și pentru finalizarea asfaltării tuturor străzilor din localitățile comunei, finanțarea din bugetul local al construcției capelelor din localitățile Sârbova, Drăgoiești și Ficătar, accesarea unor proiecte în vederea reabilitării Căminelor Culturale din localitățile Drăgoiești, Ficătar, Sârbova și Căpăt, construcție unei săli de sport în localitatea Racovița, pentru acest proiect fiind realizat studiul de fezabilitate, finalizarea cadastrului general în toate localitățile comunei, în vederea identificării rezervelor disponibile și emiterea titlurilor de proprietate persoanelor îndreptățite. Acestea sunt doar o parte din proiectele incluse în programul de dezvoltare și modernizare a comunei Racovița, un plan pe care l-am conceput alături de echipa mea și care va transforma comuna în ceea ce ne dorim cu toții.

Cum vedeți colaborarea cu Consiliul Județean Timiș, instituție pentru președinția căruia candidează liderul partidului dumneavostră, Alfred Simonis?

Colaborarea între primării și Consiliul Județean Timiș este foarte importantă, pentru că de acest aspect depinde dezvoltarea întregului județ. Domnul Alfred Simonis este mereu deschis către dialog, este implicat și foarte hotărât să ajute. Pe aceste lucruri mizez când spun că domnul Alfred Simonis, din viitoarea sa postură, de președinte al Consiliului Județean Timiș, va putea sprijini comuna Racovița să ducă la bun sfârșit proiectele de dezvoltare și modernizare.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș

Executat de SC VEST IMAGE PRODUCTION SRL

CUI mandatar financiar coordonator 21240002

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.