Skip to main content

Nicolae Istrat, fost comisar-şef în Poliţia Rutieră Timiş, vrea să fie primar! Candidează din partea AUR, în comuna Dumbrava

Filiala din Timiș a partidului Alianța pentru Unirea Românilor și-a prezentat astăzi, alți 12 candidați la funcția de primar, în mai multe localități din județ.

Este vorba despre cei care îşi doresc să conducă localităţile: Deta, Făget, Sânnicolau Mare, Beba Veche, Biled, Bethausen, Checea, Dumbrava, Ghiroda, Racoviţa, Şag şi Săcălaz.

CITEŞTE ŞI: Căutări ample, în miez de noapte! Pădure împânzită de poliţişti şi jandarmi, după ce un bărbat a cerut diperat, ajutorul

Cu toţii sunt convinşi că vor face o figură frumoasă, pe data de 9 iunie, mai ales că promit o schimbare în bine a comunelor şi oraşelor în care candidează.

Printre ei se numără şi Nicolae Istrat, fost şef al Poliţiei Recaş şi fost comisar-şef în cadrul Poliţiei Rutiere care îşi doreşte să devină primar în comuna Dumbrava.

„UDMR-ul a pus stapanire pe comuna noastra si imi doresc sa schimbam in bine lucrurile care au ramas nefacute de catre actuala administratie. De 20 de ani auzim doar promisiuni si nu vedem imbunatatiri”, spune Nicolae Istrat.

„Cu totii cunoasteti foarte bine situatia orasului nostru unde domnul primar Petru Groza este un adevarat baron local. Toate problemele din oras se datoreaza faptului ca de cand este la conducere, primarul investeste doar in si pentru el ca persoana. Doresc sa schimbam acest lucru si sa luptam pentru cetateni, nu impotriva lor, ca pana acum”, a declarat Flavia Suciu, candidat AUR la primăria Sânnicolau Mare.

„Avem foarte multe probleme in comuna Biled: lipsa unei creșe, lipsa unei sali de sport, lipsa unei gradinite si lista poate continua. Administratia a fost mai atenta in a jongla cu terenurile comunei noastre. Fiind fost cadru MAI, tin la demnitate si transparenta. Asadar sunt hotarat sa intru in aceasta cursa si sa restabilizez armonia in comunitatea noastra”, a spus Remus Tufă , candidat AUR la primaria Biled.

„Cunoasteti foarte bine situatia delicata din comuna Bethausen. De asemenea cred că, cunoasteti lupta pe care o duc in comunitate impotriva baronului Lihoni. Indiferent de lupta murdara pe care acesta o duce impotriva mea, folosindu-se de diferite tertipuri tipice politicii baronilor, sunt sigur ca in 9 iunie 2024, cetatenii vor avea curaj sa voteze dreptatea. Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, a declarat și Nicolae Benzar, candidat AUR la primaria Bethausen.

Cei 12 candidați prezentaţi astăzi, de conducerea AUR Timiş sunt:

 • Diamandescu Gabriel Florea – Deta
 • Victor Birău – Făget
 • Flavia Suciu – Sânnicolau Mare
 • Iulian Sfetcu – Beba Veche
 • Remus Tufă – Biled
 • Nicolae Benzar – Bethausen
 • Adrian Pascariu Adrian – Checea
 • Nicolae Istrat – Dumbrava
 • Gabriel Iliescu – Ghiroda
 • Daniela Coroamă – Racoviţa
 • Nicu Viorel – Săcălaz
 • Florin Luca – Şag

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.