Skip to main content

Nica îi bate obrazul lui Robu, după ce ieri a lipsit de la întâlnirea liberalilor timișeni, dar s-a afişat alături de PSD-işti! Ce spune preşedintele PNL despre epopeea candidaturii la CJT?

Liderul PNL Timiș, Alin Nica le-a mulțumit public liberalilor din județ care au fost alături de el, ieri, și care îl susțin pentru o nouă candidatură la Consiliul Județean. Nu a ezitat însă să-i bată obrazul candidatului PNL la Primăria Timișoara, Nicolae Robu.

Ieri, zeci de aleși locali din județ s-au adunat la PNL Timiș, pentru a-l susține pe Alin Nica. Este vorba despre primari, viceprimari și consilieri locali, care îşi doresc ca Nica să candideze pentru un nou mandat la CJT.

Printre susținători au fost şi primari, care de-a lungul timpului l-au criticat pe liderul PNL Timiș, dar care acum sunt revoltaţi de decizia luată la Bucureşti, ca Nica să fie scos din cursa pentru un nou mandat.

Un mare mulțumesc primarilor, colegilor din PNL și jurnaliștilor care au fost alături de mine la conferința de presă în cadrul căreia am anunțat că Timișul nu este de vânzare. Dacă PSD își dorește Timișul, să-l câștige corect, la alegeri! Pentru că mă opun alianței locale cu PSD, liderii de la București îmi blochează candidatura la Consiliul Județean Timiș. Dorința mea, a filialei PNL Timiș și a celor peste 40 de primari, este una simplă: competiție electorală cu PSD, nu blat cu „arbitrii” de la București. Vreau să îl contracandidez pe Alfred Simonis deoarece este inacceptabil ca un psd-ist să stabilească regulile de joc pentru filiala PNL Timiș. În momentul de față, PNL Timiș are un număr record de primari, are o organizație județeană de care sunt mândru și mai ales, PNL Timiș are coloană vertebrală. Ce vrea Simonis în Timiș, nu este o alianță politică ci dezintegrarea filialei PNL”, a transmis președintele PNL, Alin Nica.

De la întâlnirea liberalilor de ieri a lipsit însă, Nicolae Robu, candidatul PNL la Primăria Timișoara. Alin Nica nu a ezitat însă să-i reproșeze faptul că nu a fost alături de liberali, ba mai mult, câteva ore mai târziu s-a afișat alături de PSD-iști.

Înțeleg și poziția lui Nicolae Robu care își dorește foarte mult candidatura la Timișoara, dar cred că ar fi fost mai bine dacă venea alături de filiala PNL Timiș, în Piața Unirii. N-ar fi venit pentru mine ci pentru cei care susțin spiritul și valorile Timișoarei”, a mai spus Nica.

Nica a explicat și de ce nu a acceptat ”funcțiile de consolare” care i s-au propus în locul candidaturii la Consiliul Județean.

Am fost întrebat de mai multe ori de ce nu accept funcțiile de consolare primite în locul candidaturii la Consiliul Județean Timiș. Am fost îndemnat să candidez la Primăria Timișoara și am fost încurajat să mă întorc cu atacuri murdare împotriva lui Simonis sau a lui Robu. Nu voi face nimic din aceste lucruri deoarece am repere clare și știu motivul pentru care oamenii mă susțin. Am fost și rămân o prezență curată în politica din Timiș. Cred în bun simț, atât în politică cât și în viața de zi cu zi. Cei care mă cunosc personal pot confirma că niciodată nu am vânat funcții, nu am orgolii și caut să îmi trăiesc viața în echilibru. Înțeleg lupta politică a lui Simonis dar nu sunt de acord cu ea deoarece lovește în colegii din PNL. Luni de zile, ani chiar, primari, viceprimari, consilieri locali și județeni, șefi de organizație, responsabili de zonă, au muncit în comunitățile lor, au câștigat respectul alegătorilor și nu vor să se închine PSD-ului”, a conchis Nica.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.