Skip to main content

Liga Națională de handbal se reia cu etapa a XX-a! SCM Politehnica Timișoara, evoluează acasă, cu HC Buzău

SCM Politehnica Timișoara joacă pe teren propriu împotriva celor de la HC Buzău, în etapa a XX-a a Ligii Naționale de Handbal.

Partida va avea loc mâine de la ora 17.00, la sala Constantin Jude. Este primul meci pe teren propriu pentru antrenorul Pero Milosevic, după revenirea sa la echipa noastră. Este, totodată, partida împotriva formației pe care a antrenat-o după plecarea de la Timișoara, în 2020.

„Întâlnim o echipă puternică, dintr-un oraș unde eu am antrenat doi ani. Păstrez amintiri frumoase de acolo. HC Buzău are câte doi jucători pe fiecare post, chiar trei pentru pozițiile de inter, are centri cu experiență, extreme rapide. Pentru a câștiga acest meci, în ciuda numeroaselor probleme pe care le avem, trebuie să facem un meci fenomenal, atât în apărare, cât și în atac”, spune Pero Milosevic, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

HC Buzău se află pe locul al șaselea, cu 28 puncte. SCM Poli ocupă poziția a douăsprezecea, cu 14 puncte. În tur, HC Buzău a câștigat acasă meciul cu alb-violeții, cu 29-23 (11-12).

Buzoienii au jucat și vineri la Timișoara, în Cupa României. Ei au învins CSU Politehnica, în turul al doilea, cu 53-18.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.