Nenorocire într-o familie din Timiş! Doi bărbaţi, grav răniţi, după ce zidul unei case s-a prăbuşit

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Doi bărbaţi, unchi şi nepot au fost răniţi în localitatea Bucovăţ din judeţul Timiş, în timp ce încercau să repare acoperişul casei, grav avariat de furtuna violentă care a lovit săptămâna trecută vestul ţării.

La un moment dat, structura de rezistenţă a unui zid a cedat, iar peretele s-a probuşit pur şi simplu, cu tot cu cei doi bărbaţi care lucrau la acoperiş.

CITEȘTE ȘI: Femeie gravidă în cinci luni, găsită moartă în propria casă!

Bărbatul mai tânăr, în vârstă de 37 de ani, s-a ales cu mai multe leziuni care se pare că nu îi pun viaţa în pericol. În schimb, unchiul său, de 57 de ani, este în stare gravă.

CITEȘTE ȘI: Avocat, prins în flagrant în timp ce lua mită! Bărbatul a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului

La locul incidentului a ajuns imediat o ambulanţă, însă medicii au fost obligaţi să îi cheme în ajutor pe pompierii de la descarcerare, pentru a-l scoate de sub dărâmături de bărbatul de 57 de ani.

“Bărbatul în vârstă de 57 de ani, care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara, a fost internat pe Secţia de Politraumatologie de la Casa Austria. Pacientul a suferit trei fracturi intracostale cu un minim sindrom de zdrobire. În prezent, starea lui este una stabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara, Andreea Borboros.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.