Skip to main content

Femeie gravidă în cinci luni, găsită moartă în propria casă!

O femeie din Timiș, gravidă în cinci luni a fost găsită moară în propria casă.

CITEȘTE ȘI: Avocat, prins în flagrant în timp ce lua mită! Bărbatul a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului

Tragedia a avut loc ieri după amiază în Sacoșu Turcesc. Femeia a venit acasă de la lucru, a intrat în cameră să se schimbe și nu a mai ieșit. Soacra sa a început să își facă griji și a intrat în camera femeii, moment în care a găsit-o întinsă pe jos, pe jumătate dezbrăcată. Imediat aceasta a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns medicii care nu au putut decât să constate decesul.

Se pare însă, că femeie în vârstă de 37 de ani avea probleme cu sarcina și chiar cu o zi înainte a ajuns la spital, însă a refuzat internarea.

CITEȘTE ȘI: [VIDEO] Scandal monstru cu polițiști în centrul orașului

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.