Specialiști în anestezie și terapie intensivă, din toată lumea, vin la Timișoara! Are loc congresul mondial de ATI

Congresul mondial de anestezie-terapie intensivă are loc la Timișoara în perioada 28-30 Septembrie 2017.

Practic vor avea loc două evenimente științifice majore: ,,Congresul Mondial al „World Society of Total Intravenous Anesthesia”, concomitent cu ediţia a XV-a a „Cursului Internaţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie lntensivă şi Medicină de Urgenţă”, la care vor participa peste 1200 de persoane. De asemenea, printre invitați se numără speakeri de pe 5 continente.

CITEȘTE ȘI: Nenorocire într-o familie din Timiş! Doi bărbaţi, grav răniţi, după ce zidul unei case s-a prăbuşit

Alegerea Timișoarei ca și organizator al acestui important eveniment științific, după alte evenimente internaționale de prestigiu organizate anii trecuți (Congresul de toamnă al European Society of Anesthesiology și patru  întâlniri ale European Society for Computing and Technology in Anesthesia and Intensive Care), transformă Orașul declarat „Capitală Culturală Europeană 2021” într-un veritabil „Hub” al manifestărilor științifice în domeniu.

În fața celor peste 1200 de participanți vor susține conferințe și vor prezenta cele mai noi informații din domeniul Anesteziei, Terapiei Intensive și Medicinii de Urgentă 96 de speakeri de renume de pe 5 continente: America de Nord, Europa, Asia, Australia și Africa. Astfel, vom avea în premiera în Romania oaspeți din țări precum China, India, Nigeria, Indonezia, Malaiezia, ceea ce ve deschide perspectiva dezvoltării unor noi colaborări în viitor.

CITEȘTE ȘI: Femeie gravidă în cinci luni, găsită moartă în propria casă!

Deschiderea oficială a manifestărilor va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, joi 28 Septembrie 2017 ora 18.00, în Sala Europa.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.