Skip to main content

Nenorocire, în toiul iernii! Zeci de oameni, printre care şi 16 copii, au rămas pe drumuri, după un incendiu violent!

Apel de suflet, pentru ajutorarea a cinci familii din Cerneteaz, judeţul Timiş, cărora flăcări violente, izbucnite în miez de noapte, le-au luat totul.

Incendiul a fost anunţat ieri dimineaţă, la ora 5:20, iar la sosirea salvatorilor, casa şi anexele, ardeau ca o torţă.

Peste 20 de pompieri au luptat cu vâlvătaia care se manifesta pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi.
Din fericire, toţi locatarii au scăpat cu viaţă, însă acum nu mai au nimic.

CITEŞTE ŞI: Un nou cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, în zona Olteniei! A fost resimțit și la Timișoara

În casa şi anexele mistuite de flăcări locuiau 12 adulţi şi 16 copii cu vârste cuprinse între 5 luni şi 17 ani.

Printre aceştia se numără şi o persoană cu dizabilităţi, care a fost scoasă pe braţe, de pompieri, din casa incendiată.

Acum, primarul comunei Giarmata lansează un apel la solidaritate şi îi roagă pe toţi cei care pot, să doneze să vină în sprijinul acestor familii.

“În aceasta locuință locuiau mai multe familii:

Fam. Lucica : (Părinții)Cătălina și Luci; Dani 18 ani, Vanesa 22 ani

Fam. Șandor : (Părinții) Lavinia si Șandor; Cătălin 13 ani, Delia 7 ani, Armin 4 ani, Mircea (persoana cu handicap)

Fam. Marica: (Părinții) Marica si Gabi; Darius 11 ani, Găbiță 17 ani

Fam. Ioni : (Părinții) Geta si Ioni; Sorin 10 ani, Maria 12 ani

Fam. Feri: (Părinții) Ghenghi si Feri; Bianca 12 ani, Robi 11 ani, Bea 8 ani, Cristi 4 ani, Rania 5 luni, Sami, Alexandru, Florin.

Aceste familii au nevoie disperată de ajutor pentru a-și reconstrui viața. Pentru a ajuta, cerem donații de îmbrăcăminte și orice alte articole de uz casnic esențiale pentru ei.

Au nevoie de îmbrăcăminte de toate mărimile, de la copii până la adulți, pantofi și accesorii, orice vă lasă sufletul să donați. În plus, orice materiale de construcție, cum ar fi lemnul, gips-cartonul, cărămizi, ciment, etc, ar fi folositoare pentru a ajuta familiile să-și reconstruiască casa. Dacă puteți ajuta, vă rugăm să îl contactați la nr de telefon 0731007657 pe Vieriu Andrei. Se va coordona cu familiile pentru a aranja preluarea sau predarea oricăror donații. Generozitatea și bunătatea voastră nu numai că le vor asigura nevoile esențiale, dar le vor arăta că nu sunt singuri în această perioadă dificilă. Mulțumesc anticipat pentru suport. Împreună putem face diferența în viața acelor oameni loviți de soartă”, a scris pe facebook, Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata

CITEŞTE ŞI: Infocentrul turistic, deschis în weekend-ul de debut al programului TM2023!
.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.