Skip to main content

FOTO: Nebunie, în prima seară a festivalului de la Pădurea Bistra! Peste 20.000 de oameni au dansat și au cântat, până în zori, la Codru

A început Codru Festival, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, organizate în Timișoara.

În prima zi, peste 20.000 de mii de tineri și nu numai s-au adunat în Pădurea Bistra, unde au dansat și cântat la unison sub un apus spectaculos în mijlocul naturii.

CITEȘTE ȘI: Hai la Muzeul Satului Bănăţean, să te întâlneşti cu condeieri plugari din tot Banatul

Trupa Parov Stelar a susținut un concert extraordinar de de 70 de minute.

Piesele cunoscute All Night, Catgrove sau Princess s-au auzit pe pe scena SUB SOARE.

Tot pe scena principală au urcat și Alborosie & Shengen Clan care au adus cultura muzicii reggae în fața festivalierilor Acordurile rock mult iubire au fost aduse de Alternosfera și Implant pentru Refuz. Energie fantastică a fost și la celelalte 5 scene cu Fără Zahar, Paraziții, Ada Milea dar și mulți alți artiști au cântat alături de public versurile preferate.

„Ediția din acest an aduce foarte multe surprize. Ediția din acest an este un efort mult mai mare, depășește efortul de anul trecut atât ca număr de persoane, ca scenotehnică și tot ce implică organizarea festivalului. E o plăcere să avem un public numeros din Timișoara, dar și turiști din toată țara și străinătate”, a declarat Victor Balaniuc, General Manager CODRU Festival.

„Avem aici la Festivalul CODRU o chestiune unică, această aplecare spre ecologie, spre sustenabilitate – primul festival verde din țară și poate nu doar din țară. Ne bucurăm să fim parte din acest concept, finanțăm cu 350.000 de lei acest festival prin programul anul Timcultura din bugetul județului Timiș și cu 100.000 de lei prin apelul de proiecte prin Centrul de Artă și Cultură. Pentru noi evenimentul este unul dintre evenimentele emblematice cu care ne mândrim în portofoliul Consiliului Județean îl are în cadrul Programului cultural național Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii”, a completat Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

CITEȘTE ȘI: Expoziţia Brâncuşi de la Timişoara începe cu stângul! Biletele, puse în vânzare cu o lună întârziere

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Primarul din Săcălaz, pe făraş! Preşedintele PMP îi cere demisia din partid, după un şir lung de abuzuri

Scandalurile care se ţin lanţ, în comuna Săcălaz, de lângă Timişoara, i-ar putea aduce primarului Nicu Viorel, pierderea calităţii de membru al Partidului Mişcarea Populară.

Tineri, tâlhăriţi în plină stradă, la Timişoara! Atacatorii au folosit un cuţit şi un baston telescopic

O fată în vârstă de 19 ani și un băiat de 22 de ani au fost tâlhăriţi, pe strada Gheorghe Lazăr din Timişoara, de trei indivizi care s-au năpustit asupra lor cu un baston telescopic şi cu un cuţit.

Gusturi autentice de toamnă: Zacusca proaspătă, gata de savurat la AgroVillage – USVT

Sunt în plină toamnă, perioadă cunoscută pentru farmecul ei, când natura ne răsfață cu culorile calde ale frunzelor și cu recolta sa bogată.

Pompieri atacaţi cu cuţitul, în timpul unui incendiu violent! A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

S-a dat alarma aseară, după lăsarea întunericului, când o persoană a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins o casă din vecinătate. Incendiul a izbucnit la p locuinţă din localitatea Fiscut, judeţul Arad. unde au ajuns de urgenţă mai mulţi pompieri voluntari de la Şagu. Doar că, ajunşi […]

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.