Skip to main content

FOTO: Nebunie, în prima seară a festivalului de la Pădurea Bistra! Peste 20.000 de oameni au dansat și au cântat, până în zori, la Codru

A început Codru Festival, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, organizate în Timișoara.

În prima zi, peste 20.000 de mii de tineri și nu numai s-au adunat în Pădurea Bistra, unde au dansat și cântat la unison sub un apus spectaculos în mijlocul naturii.

CITEȘTE ȘI: Hai la Muzeul Satului Bănăţean, să te întâlneşti cu condeieri plugari din tot Banatul

Trupa Parov Stelar a susținut un concert extraordinar de de 70 de minute.

Piesele cunoscute All Night, Catgrove sau Princess s-au auzit pe pe scena SUB SOARE.

Tot pe scena principală au urcat și Alborosie & Shengen Clan care au adus cultura muzicii reggae în fața festivalierilor Acordurile rock mult iubire au fost aduse de Alternosfera și Implant pentru Refuz. Energie fantastică a fost și la celelalte 5 scene cu Fără Zahar, Paraziții, Ada Milea dar și mulți alți artiști au cântat alături de public versurile preferate.

„Ediția din acest an aduce foarte multe surprize. Ediția din acest an este un efort mult mai mare, depășește efortul de anul trecut atât ca număr de persoane, ca scenotehnică și tot ce implică organizarea festivalului. E o plăcere să avem un public numeros din Timișoara, dar și turiști din toată țara și străinătate”, a declarat Victor Balaniuc, General Manager CODRU Festival.

„Avem aici la Festivalul CODRU o chestiune unică, această aplecare spre ecologie, spre sustenabilitate – primul festival verde din țară și poate nu doar din țară. Ne bucurăm să fim parte din acest concept, finanțăm cu 350.000 de lei acest festival prin programul anul Timcultura din bugetul județului Timiș și cu 100.000 de lei prin apelul de proiecte prin Centrul de Artă și Cultură. Pentru noi evenimentul este unul dintre evenimentele emblematice cu care ne mândrim în portofoliul Consiliului Județean îl are în cadrul Programului cultural național Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii”, a completat Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

CITEȘTE ȘI: Expoziţia Brâncuşi de la Timişoara începe cu stângul! Biletele, puse în vânzare cu o lună întârziere

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.