Skip to main content

Expoziţia Brâncuşi de la Timişoara începe cu stângul! Biletele, puse în vânzare cu o lună întârziere

Au trecut cinci săptămâni de când consilierii judeţeni din Timiş au aprobat tarifele pentru expoziţia operelor lui Constantin Brâncuşi.

Mai exact, pe data de 19 iulie, au votat solicitarea lui Filip Petcu, directorul Muzeului de Artă, de a scumpi biletele pentru expoziţiile temporare.

CITEŞTE ŞI: Amenzi de peste 63.000 lei, date în ultima săptămână de polițiștii locali, timișorenilor care au abandonat deșeuri în oraș sau nu și-au curățat terenurile de ambrozie

Cererea trebuia aprobată cât mai repede, pentru că pe 1 august era programată punerea în vânzare a biletelor la expoziţia cu lucrărilor marelui artist român.

Doar că, surpriză: cei care au vrut să îşi cumpere bilete, nu au avut de unde.

“A trecut aproape o lună de când trebuiau puse în vânzare biletele şi acest lucru nu s-a intamplat. Sunt unul din cei care si-au propus revizitarea Timisoarei, având ca obiectiv principal această Expozitie, ca atare am făcut deja rezervarea de cazare.Am sunat la MNArt acum 2 saptamani şi mi s-a spus ca sunt “unele probleme tehnice”. Sincer, nu cred acest răspuns, probabil, mai degrabă, organizatorice!”, a semnalat Marian Bratu, un cititor Sursa de Vest.

Şi chiar dacă iubitorii operei lui Brâncuşi aşteaptă de o explicaţie, cei din conducerea Muzeului Naţional de Artă tac mâlc.

CITEŞTE ŞI: Mijloace de transport, deviate în weekend, din cauza lucrărilor în Piața Consiliul Europei!

Nimeni nu a considerat de cuviinţă să informeze publicul că vânzarea biletelor va începe cu întârziere faţă de data anunţată iniţial, care este motivul acestei decalări sau când va fi remediată problema.

La solicitarea Sursa de Vest, singura explicaţie a venit din partea Consiliului Judeţean Timiş, care finanţează expoziţia operelor lui Constantin Brâncuşi.

“A fost nevoie de mai mult timp decât estimat inițial atât pentru îndeplinirea procedurilor administrative cât și pentru implementarea soluției tehnice. Lucrăm împreună cu operatorul platformei pe care vor fi achiziționate biletele și ne-am propus ca la sfârșitul săptămânii viitoare să lansăm vânzarea”, a explicat, pentru Sursa de Vest, Loredana Lungu, purtătorul de cuvânt al CJT.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.