Skip to main content

Muzică de calitate, în locurile încărcate de istorie ale Timişoarei! Festivalul de jazz aduce, în oraşul de pe Bega, artiști de top din întreaga lume

Între 5 și 8 octombrie 2023, Timișoara va fi, din nou, capitala jazzului cu o nouă ediție a TIMIȘOARA JAZZ FESTIVAL sub motto-ul „JAZZUL CURGE PE BEGA”.

Festivalul aduce un număr impresionant de artiști de top din Norvegia, Italia, Portugalia, Polonia, Franța, Germania, Suedia și România, care vor încânta publicul timp de patru zile.

CITEŞTE ŞI: Drumuri asfaltate doar pe hârtie! Polițiștii au descins la o primărie din Timiş!

Evenimentul va avea loc în locuri pline de istorie și cultură, toate strâns legate de râul Bega, inima orașului Timișoara.

Printre locurile care vor găzdui concerte se numără Centrul Reformat Noul Mileniu, D’Arc pe Mal, Castelul de Apă din Iosefin, Podul de Fier, Parcul Uzinei din cartierul Dorobanți și chiar Vaporul Pelican, situat pe apele râului Bega.

Artiștii de top precum NILS PETTER MOLVÆR (Norvegia), PAOLO FRESU DEVIL QUARTET (Italia), RETO WEBER & JASPER VAN’T HOF (Elveția, Olanda), sau AIRELLE BESSON (Franța) vor susține concerte în aceste locuri simbolice ale orașului.

Biletele și abonamentele sunt disponibile online pe www.bilete.ro sau înainte de concerte, în limita locurilor disponibile.

Un abonament costă 250 de lei, iar un bilet de zi este disponibil la prețul de 70 de lei.

Programul TIMIȘOARA JAZZ FESTIVAL 2023 cuprinde 20 de concerte care se adresează atât publicului tânăr, cât și celui deja familiarizat cu jazzul, astfel încât să satisfacă cele mai exigente și rafinate gusturi.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică pentru iubitorii de muzică să se bucure de experiențe muzicale de excepție într-un cadru istoric și cultural deosebit.

PROGRAMUL COMPLET:

joi, 5 octombrie:

Ora 11:00, Vaporul Pelican: PETRE IONUȚESCU

Ora 16:00, Parcul Uzinei (cartierul Dorobanți): SORIN ZLAT TRIO / ZIEMIA

Ora 19:00, Centrul Reformat Noul Mileniu: DORU APREOTESEI / PAOLO FRESU DEVIL QUARTET

vineri, 6 octombrie:

Ora 11:00, Vaporul Pelican: NONCONFORMIST ANTHOLOGY

Ora 16:00, D’Arc pe Mal: NONCONFORMIST ANTHOLOGY / VANDERCRIS

Ora 19:00, Centrul Reformat Noul Mileniu: Paweł Kaczmarczyk TRIO / YURI DANIEL QUARTET – NORTHERN LIGHTS

sâmbătă, 7 octombrie:

Ora 16:00, Podul de fier (Iosefin): IONUȚESCU & FLUIDIAN / SEBASTIAN SPANACHE

Ora 19:00, Centrul Reformat Noul Mileniu: RETO WEBER & JASPER van’t HOF / RUGGERO ROBIN TRIO

duminică, 8 octombrie:

Ora 11:00, Vaporul PELICAN: MARQUIS NOIR

Ora 16:00, Castelul de Apă, Iosefin: MARQUIS NOIR / EMIL BÎZGĂ URBAN GYPSY

Ora 19:00, Centrul Reformat Noul Mileniu: Nils Petter Molvær / AIRELLE BESSON

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Primarul din Săcălaz, pe făraş! Preşedintele PMP îi cere demisia din partid, după un şir lung de abuzuri

Scandalurile care se ţin lanţ, în comuna Săcălaz, de lângă Timişoara, i-ar putea aduce primarului Nicu Viorel, pierderea calităţii de membru al Partidului Mişcarea Populară.

Tineri, tâlhăriţi în plină stradă, la Timişoara! Atacatorii au folosit un cuţit şi un baston telescopic

O fată în vârstă de 19 ani și un băiat de 22 de ani au fost tâlhăriţi, pe strada Gheorghe Lazăr din Timişoara, de trei indivizi care s-au năpustit asupra lor cu un baston telescopic şi cu un cuţit.

Gusturi autentice de toamnă: Zacusca proaspătă, gata de savurat la AgroVillage – USVT

Sunt în plină toamnă, perioadă cunoscută pentru farmecul ei, când natura ne răsfață cu culorile calde ale frunzelor și cu recolta sa bogată.

Pompieri atacaţi cu cuţitul, în timpul unui incendiu violent! A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

S-a dat alarma aseară, după lăsarea întunericului, când o persoană a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins o casă din vecinătate. Incendiul a izbucnit la p locuinţă din localitatea Fiscut, judeţul Arad. unde au ajuns de urgenţă mai mulţi pompieri voluntari de la Şagu. Doar că, ajunşi […]

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.