Moș Crăciun vine la Timişoara! Ce trebuie să facă cei mici, pentru a primi cadouri?

Pe data de 21 decembrie, începând cu ora 18:00, Moş Crăciun va împărţi cadouri copiilor din Timişoara, sub bradul din Piaţa Operei.

Însă, cei mici trebuie să îi trimită Moşului o scrisoare, până pe 17 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Bătrână salvată de la moarte, de medicii de la Spitalul Judeţean Timişoara, care au bifat o nouă premieră naţională

Toți copiii cu vârste între 3 și 10 ani pot trimite scrisori, care trebuie să conțină, pe lângă cadoul dorit, numele, vârsta, dar și numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea.

Copiii care nu știu să scrie, pot fi ajutați de părinți sau bunici.

CITEȘTE ȘI: Eroii Revoluției comemorați pe ritmuri de muzică rock!

Moșul ajunge în Piaţa Operei din Timișoara în data de 21 decembrie, la ora 18:00, însă lumea este aşteptată începând cu ora 17:00 când va începe un programul artistic special.

Astfel, pe scena din centrul oraşului vor urca cei de la fanfara Vidu Band, apoi cei de la Teatrul Merlin, care vor prezenta “O poveste de iarnă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.