Skip to main content

Momente inedite la Universitatea de Vest din Timişoara! Cum se va desfăşura ceremonia de absolvire, în acest an?

Restricţiile impuse în această perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus au schimbat complet modul de în care se desfăşoară diferite activităţi.

Excepţie nu fac nici ceremoniile de absolvire a cursurilor iar la Universitatea de Vest din Timişoara se pregăteşte deja o abordare inedită.

Totul se va întâmpla on line, detaliile vor fi bine puse la punct, iar ceremonia va fi sub forma unei producţii multimedia, care va fi difuzată live streaming în 18 iulie.

CITEŞTE ŞI: Încă 7 tramvaie noi, din fonduri europene! Primăria Timişoara a semnat astăzi contractul de finanţare

Primii paşi pentru Ceremonia Digitală de Absolvire UVT 2020 au fost deja facuţi. A fost creată platforma https://absolvire.uvt.ro/, unde absolvenții se pot loga cu adresele de email instituționale.

Kitul Alumnus UVT le va fi trimis tinerilor prin poştă, urmând ca ei să îşi pună roba, toca şi eşarfa şi să se filmeze singuri.

Pot transmite un mesaj către colegi, un gând către profesori şi chiar să povestească ceva amuzant din anii de facultate.

Ulterior, imaginile sunt încărcate pe platforma https://absolvire.uvt.ro/, unde vor fi centralizate, apoi înglobate într-o producţie multimedia, ce va fi difuzată tot pe internet, pe data de 18 iulie.

De la ceremonia digitală de absolvire a facultăţii nu vor lipsi nici cadrele didactice

„Participarea solemnă a conducerii UVT, a Rectorului UVT, prof.univ.dr. Marilen Pirtea, alături de prorectori, ca și a decanilor celor 11 facultăți și a invitaților speciali este parte integrantă a conținutului online a întregii ceremonii, o producție multimedia înregistrată și transmisă live pe canalul de Facebook al UVT, în 18 iulie 2020”, transmite UVT, care anunţă şi un mini-concert dedicat absolvenţilor.

Acesta va avea loc la finalul ceremoniei, însă numele invitaţilor nu au fost încă dezvăluite.

„Întreaga producție multimedia digitală a Ceremoniei de Absolvire 2020 va fi, cu adevărat, o mare oportunitate, aceea de a participa într-un mod neconvențional la unul dintre momentele marcante ale vieții de adult, absolvirea studiilor universitare și intrarea în comunitatea Alumnus UVT. Îi invit pe viitorii absolvenți din promoția acestui an să fie co-autori la această autentică premieră universitară, prima Ceremonie Digitală de Absolvire la Universitatea de Vest”, explică rectorul UVT, Marilen Pirtea.

CITEŞTE ŞI: Crește numărul cazurilor de coronavirus, în țară! Ne apropiem de 14.000

Ceremonia va cuprinde şi prezentarea listei absolvenților, cuvântul șefilor de promoție, sfaturile profesorilor, dar și ale unor oameni de succes din comunitate, ca și alte clipe menite să întregească această zi specială.

Ceremonia va fi transmisă în direct pe Facebook, dând posibilitatea tuturor absolvenților și prietenilor lor, celor dragi și apropiați,  să se bucure împreună, urmărind producția și participând la eveniment de oriunde s-ar afla.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.