Skip to main content

Baschetbalistul american, Makale Foreman, se alătură leilor din Banat!

Lotul SCM Timișoara se completează cu un jucător din SUA. Este vorba despre  Antonio Makale Foreman, care evoluează pe postul de guard.

Născut la 3 septembrie 1997, la Kingsport, Tennessee (SUA), Foreman a jucat sezonul trecut la KK Slavija Istočno Sarajevo, sfertfinalistă a primei divizii din Bosnia și Herțegovina.  

În 24 de meciuri pentru echipa bosniacă, el a avut medii de 14.7 puncte, 2.6 pase decisive, 2.3 recuperări/meci și a fost pe teren, în medie, 26 de minute și 7 secunde/meci.

Timișoara devine a doua sa echipă din cariera de jucător profesionist, după ce până în 2022 a evoluat în țara sa natală, la University of California Golden Bears, formație din campionatul universitar NCAA. Foreman a absolvit Universitatea din Columbia în mai 2022, cu o diplomă în arte.

Sper să-mi aduc o contribuție importantă la performanțele noii mele echipe în acest sezon. Am auzit doar de bine despre echipa din Timișoara, sper să reușim împreună lucruri frumoase. Cred că mă voi integra foarte repede în grupul de jucători, de obicei nu am probleme legate de adaptare„, a spus Makale Foreman.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.