Skip to main content

Mobilizare de forțe, după ce doi motocicliști s-au rătăcit în pădure! Sunt ample căutări la această oră

Căutări disperate la această oră, dupa ce doi motocicliști s-au rătăcit în pădure.

Alarma s-a dat în județul Arad, după ce doi motocicliști, care plecaseră la plimbare, s-au rătăcit undeva în pădure, între localitățile Văsoaia și Bârzava.

Polițiștii și pompierii fac ample căutări și încearcă să reconstituie drumul stăbătut de cei doi șoferi, pentru a le da de urmă cât mai curând.

UPDATE

Cei doi bărbați au fost găsiți, iar în urma evaluării medicale, s-a stabilit că sunt într-o stare bună, fiind doar deshidratați.

Aceștia au refuzat transportul către spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.