Skip to main content

Moarte suspectă! Doi bărbaţi au fost găsiţi fără suflare în propria locuinţă. Poliţiştii au început o anchetă

Doi bărbaţi, unul în vârstă de 56 de ani şi unul de 84 de ani, au fost găsiţi morţi, de poliţişti, în propria locuinţă.

Vecinii sunt cei care au alertat autorităţile, după ce nu îi mai văzuseră pe cei doi de câteva zile.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au intrat în locuinţa indicată şi i-au găsit pe cei doi bărbaţi, morţi.

În seara zilei de 18 ianuarie a.c., polițiștii din Almaș au fost sesizați despre faptul că doi bărbați nu au mai fost văzuți de vecini. Sosiți la fața locului, polițiștii au pătruns în imobil, unde au găsit trupurile neînsuflețite a doi bărbați, de 84 și 56 de ani, fără urme de violență„, transmite IPJ Arad.

Cadavrele au fost transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cauzei decesului, urmând ca, în funcție de concluziile medico-legale să fie luate și alte măsuri legale, dacă se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.