Skip to main content

Moarte cumplită! O femeie a ars de vie în propria locuință

S-a dat alarma, în această seară, când pompierii au fost chemați de urgență, să lichideze un incendiu violent care a cuprins o casă.

Flăcările au cuprins o locuință din Ruschita, județul Cașa Severin, iar la fața locului au ajuns trei autospeciale de stins incendii și o ambulanță.

CITEȘTE ȘI: Primarul care îl ironizează pe Dominic Fritz, după ce edilul Timişoarei s-a lăudat cu atragerea a 100 de milioane de euro, bani europeni

Ajunse la clădirea incendiată, echipajele au început intervenția de stingere a focului, iar în paralel, pe cea de căutare a posibilelor victime.

Din păcate, au găsit în casă o femeie inconștientă, pentru care medicii nu au mai putut face nimic, decât să declare decesul.

Intervenția pompierilor este în plină desfășurare.

VOM REVENI CU DETALII

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.