Skip to main content

Primarul care îl ironizează pe Dominic Fritz, după ce edilul Timişoarei s-a lăudat cu atragerea a 100 de milioane de euro, bani europeni

Zilele trecute, edilul Timişoarei anunţa, cu surle şi trâmbiţe, că a reuşit să câştige peste 100 de milioane de euro prin PNRR.

Este vorba despre proiecte prin care se vor moderniza şcoli, spitale, transportul public şi spațiul urban.

Mândru din cale-afară, Dominic Fritz spunea că reuşita este a echipei de profesionişti pe care a format-o pentru accesarea banilor europeni.

CITEŞTE ŞI: Adio, documentaţii de urbanism, în zona Antenelor! Primăria suspendă toate avizele pentru următoarele 10 luni!

„Echipele de proiecte din Primărie, în care lucrează buni profesioniști din domenii diferite: ingineri, arhitecți, economiști, peisagiști, specialiști în educație sau sănătate. Le sunt recunoscător pentru munca pe care o fac pentru Timișoara. Pentru serile, weekendurile și zilele libere în care trag să finalizeze aplicații, proiecte de hotărâre, discuții cu proiectanții sau răspunsuri la clarificări (…) Din aprilie anul trecut, când am depus primul proiect pe PNRR, am reușit să câștigăm pentru Timișoara doar din PNRR, 540 de milioane de lei. Mai avem proiecte depuse și în evaluare și altele pe care le pregătim pentru depunere”, anunţa Dominc Fritz, sâmbătă.

Astăzi, a venit rândul edilului din Constanţa să îşi etaleze reuşitele în materie de fonduri atrase.

Vergil Chiţac se laudă cu finanţări europene de 650 de milioane de euro, dintre care 250 de milioane doar prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Astfel că nu ratează ocazia de a-l ironiza pe primarul Timişoarei, care a câştigat de 2.5 ori mai puţini bani europeni.

„Cel mai mare oraș din vestul țării anunță, triumfător, 100 de milioane de euro câștigate prin PNRR. Repet, Constanța a obținut 250. Dar prefer să proclamăm victorii la momentul potrivit. Deocamdată, avem de muncit„, a scris Vergil Chiţac, primarul Constanţei, pe facebook.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.