Skip to main content

Primarul care îl ironizează pe Dominic Fritz, după ce edilul Timişoarei s-a lăudat cu atragerea a 100 de milioane de euro, bani europeni

Zilele trecute, edilul Timişoarei anunţa, cu surle şi trâmbiţe, că a reuşit să câştige peste 100 de milioane de euro prin PNRR.

Este vorba despre proiecte prin care se vor moderniza şcoli, spitale, transportul public şi spațiul urban.

Mândru din cale-afară, Dominic Fritz spunea că reuşita este a echipei de profesionişti pe care a format-o pentru accesarea banilor europeni.

CITEŞTE ŞI: Adio, documentaţii de urbanism, în zona Antenelor! Primăria suspendă toate avizele pentru următoarele 10 luni!

„Echipele de proiecte din Primărie, în care lucrează buni profesioniști din domenii diferite: ingineri, arhitecți, economiști, peisagiști, specialiști în educație sau sănătate. Le sunt recunoscător pentru munca pe care o fac pentru Timișoara. Pentru serile, weekendurile și zilele libere în care trag să finalizeze aplicații, proiecte de hotărâre, discuții cu proiectanții sau răspunsuri la clarificări (…) Din aprilie anul trecut, când am depus primul proiect pe PNRR, am reușit să câștigăm pentru Timișoara doar din PNRR, 540 de milioane de lei. Mai avem proiecte depuse și în evaluare și altele pe care le pregătim pentru depunere”, anunţa Dominc Fritz, sâmbătă.

Astăzi, a venit rândul edilului din Constanţa să îşi etaleze reuşitele în materie de fonduri atrase.

Vergil Chiţac se laudă cu finanţări europene de 650 de milioane de euro, dintre care 250 de milioane doar prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Astfel că nu ratează ocazia de a-l ironiza pe primarul Timişoarei, care a câştigat de 2.5 ori mai puţini bani europeni.

„Cel mai mare oraș din vestul țării anunță, triumfător, 100 de milioane de euro câștigate prin PNRR. Repet, Constanța a obținut 250. Dar prefer să proclamăm victorii la momentul potrivit. Deocamdată, avem de muncit„, a scris Vergil Chiţac, primarul Constanţei, pe facebook.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.