Skip to main content

Mister uriaş în jurului unui bunicuţ care a dipărut fără urmă! De 3 ani, nimeni nu mai ştie nimic despre el

Un bărbat în vârstă de 79 de ani parcă a intrat în pământ, iar familia cere ajutorul tuturor, pentru a afla de s-a întâmplat cu el.

Olysoi Lorant-Karoly a plecat de acasă, din Oradea, judeţul Bihor, în urmă cu trei ani, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic despre el.

Abia acum, rudele au alertat Poliţia, care a început cercetările, însă ancheta este anevoioasă, dat fiind faptul că a trecut atât de mult timp, de la dispariţia lui.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Vămi blocate şi haos la ieşirile de pe autosatradă! Protest uriaş, al fermierilor din vestul ţării

Tocmai de accea, oamenii legii fac apel şi la populaţie pentru a da de urma bunicuţului.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălţime 1,75 m, greutate aproximativ 75 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt.

Cei care au orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.