Skip to main content

Misiune mai puțin obișnuită pentru polițiști și luptătorii SAS! Au salvat un bărbat din flăcări, după ce casa acestuia a luat foc

Un bărbat a fost salvat de polițiști și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări.

Mai exact, polițiștii orașului Curtici, împreună cu luptătorii SAS în timp ce se deplasau la o misiune, au observat un incendiu, la un imobil de pe strada Revoluției, din Curtici.

Polițiștii s-au oprit lângă imobil, solicitând deplasarea unui alt echipaj, la apelul 112 spre care se îndreptau.

Oamenii legii n-au stat pe gânduri și au intrat în casă. Aici au găsit un bărbat de 50 de ani, care a fost evacuat în condiții de siguranță.

Totodată, polițiștii au scos din locuință și o butelie, până la sosirea pompierilor.

Colegul nostru, comisar șef Silviu Mihăilă, care a fost mulți ani voluntar al Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență Curtici, a intrat în imobil, urmat de colegii de la SAS și cei ai orașului Curtici, de unde au reușit să evacueze, în siguranță, un bărbat în vârstă de 50 de ani. Acesta ar fi încercat să aprindă focul din sobă cu un lemn mai mare decât capacitatea acesteia. Analizând încăperea, colegii noștri au observat că la câțiva zeci de centimetri de sobă era o butelie, pe care aceștia au reușit să o extragă în siguranță, evitând o tragedie. Între timp, un alt coleg a solicitat prezența la fața locului a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Vasile Goldiș” Arad, în vederea lichidării incendiului. Intervenția s-a încheiat fără victime omenești, iar bărbatul a fost transportat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Arad, pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate”, transmite IPJ Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.