Skip to main content

Bărbatul care și-a înjunghiat doi prieteni, după care a sărit în gol de la etajul doi, urmărit penal!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au început urmărirea penală față de un bărbat care și-a înjunghiat prietenii de pahar, iar apoi a sărit pe geam de la etajul doi, pentru a scăpa.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat.

Mai exact, totul s-a petrecut sâmbătă, 28 octombrie, într-un apartament din zona Lipovei, din Timișoara. Conform anchetatorilor, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict verbal care a degenerat, bărbatul a luat un cuțit de bucătărie și i-a înjunghiat pe ceilalți doi.

Una dintre victime a fost înjunghiată la nivelul abdomenului, iar cealaltă la nivelul toracelui, în regiunea axială stângă.

Imediat după ce și-a înjunghiat prietenii, bărbatul a sărit pe geam de la etajul doi al imobilului, pentru a scăpa.

A fost însă prins de polițiști, câteva ore mai târziu.

În data de 01 noiembrie 2023, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.