Skip to main content

Bărbatul care și-a înjunghiat doi prieteni, după care a sărit în gol de la etajul doi, urmărit penal!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au început urmărirea penală față de un bărbat care și-a înjunghiat prietenii de pahar, iar apoi a sărit pe geam de la etajul doi, pentru a scăpa.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat.

Mai exact, totul s-a petrecut sâmbătă, 28 octombrie, într-un apartament din zona Lipovei, din Timișoara. Conform anchetatorilor, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict verbal care a degenerat, bărbatul a luat un cuțit de bucătărie și i-a înjunghiat pe ceilalți doi.

Una dintre victime a fost înjunghiată la nivelul abdomenului, iar cealaltă la nivelul toracelui, în regiunea axială stângă.

Imediat după ce și-a înjunghiat prietenii, bărbatul a sărit pe geam de la etajul doi al imobilului, pentru a scăpa.

A fost însă prins de polițiști, câteva ore mai târziu.

În data de 01 noiembrie 2023, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.