Misiune îndeplinită! Două drumuri din Timiş vor fi reabilitate pe bani europeni

Două drumuri judeţene vor fi reabilitate pe bani europeni!

Conducerea Consiliului Judeţean Timiş a depus deja cele două proiecte spre finanţare pe vechiul ghid. Valoarea acestora este de aproximativ 25 de milioane de euro. Dacă documentaţia va fi aprobată drumurile judeţene Parţa-Peciu-Foeni şi Cărpiniş-Variaş-Gelu-până la limita cu judeţul Arad, vor fi reabilitate pe bani europeni.

„Am depus deja cele două proiecte la ADR spre finanţare. Valoarea lor este de 25 de milioane de euro. Suntem în perioada în care aşteptăm jurizarea, dacă cumva sunt anumite probleme mai avem posibilitatea, înclusiv după 5 decembrie, când se redeschide acest apel să îndreptăm anumite erori, dar mi-aş dori să fie totul în regulă şi aş folosi acea perioadă pentru depunerea proiectului pe Dumbrăviţa, lărgire la patru benzi. Suntem în fază finală şi cu el şi imediat cum se va deschide apelul respectiv vom depune şi acel proiect”, spune preşedintele CJT, Sorin Grindeanu.

Liderul Consiliului Judeţean Timiş spune că în cazul în care celelalte judeţe din regiune nu-şi vor folosi banii alocaţi, va face tot posibilul ca încă trei proiecte ale Timişului să fie depuse spre finanţare.

„Sigur e o împărţire echitabilă între cele patru judeţe, dar judeţul Timiş având cea mai mare reţea de drumuri judeţene din ţară, mi-aş dori ca şi proiectele de rezervă pe care le avem să le depunem dacă celelalte judeţe nu-şi vor consuma banii. Este vorba despre drumul care face legătura între Valea lui Liman-Tomeşti şi iese în judeţul Caraş-Severin, şi bineînţeles cele două descărcări de pe autostradă, la Recaş şi la Bethausen”, a conchis preşedintele CJT. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.