Skip to main content

Misiune economică timișeană, în Turcia! Firmele din județ invitate să se înscrie

Retim – Fereşte-te de eticheta roşie!

În perioada 9 – 12 februarie 2017, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o misiune economică în Turcia, cu ocazia celei de-a 22-a ediții a Târgului internațional dedicat industriei de prelucrare a metalelor şi tratamentelor de suprafaţă – WIN EURASIA Metalworking.

Cu o producţie în creştere, industria producătoare de maşini unelte a Turciei a ajuns la o valoare de 13,4 miliarde dolari SUA, 80% din această producţie fiind utilajele de prelucrare a metalului, care reprezintă principala zonă de focalizare a Târgului WIN EURASIA Metalworking.

Principalele sectoare prezentate în expoziție sunt:

§ prelucrarea materiilor prime şi semifinite;

§ prelucrare sârmă, tuburi şi ţevi;

§ prelucrare foi metalice;

§ formare, asamblare, separare, sudare;

§ tratamente de suprafaţă;

§ măsurarea şi controlul calităţii.

De asemenea, secţiunile speciale Safe@Work, Parts2Clean, Robotics, Automotive, Process Chain aşteaptă profesioniştii din domeniul roboticii şi automatizărilor.

Detalii despre expoziţie sunt disponibile pe: http://www.win-metalworking.com

Firmele românești beneficiază de o serie de facilități și gratuități oferite de organizatorul expoziției: 3 nopți cazare, transferuri interne, expunere materiale de promovare în standul comun rezervat delegaţiei CCIAT, participare la întâlniri B2B, vizite la firme. Participanții suportă doar cheltuielile de transport.

Termen de înscriere: 20 ianuarie 2017

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Perioada de verificare reCAPTCHA a expirat. Vă rugăm să reîncărcați pagina.


Alte articole

MoneyGram, companie de tehnologie financiară ce oferă soluții de plăți și servicii financiare globale lansează aplicația Money Transfers în România.
Primăria Timișoara vrea să reconfigureze zona de vis-a-vis de Gara de Nord din Timișoara, pentru a îmbunătăți percepția celor care vin în oraș, cu trenul.
Terenuri de tenis, de fotbal, săli de gimnastică și scrimă, patinoar, piste de alergare, patinoar, o scenă uriașă pentru concrete,  un skate-park și multe alte facilități, întinse pe o suprafață de 16 hectare de teren.
Conducerea Societății de Transport Public Timișoara a făcut o analiză a costurilor și a beneficiilor serviciului TroTM, iar când a tras linie, a decis că cel mai bine este să îl închidă.