Skip to main content

Copii răi, la Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara își asumă, ca de fiecare dată, rolul de a răspunde creativ temelor și provocărilor societății de astăzi.

În acest context, începutul lunii decembrie aduce la Timișoara un eveniment excepțional. Pentru prima dată în România, actori și muzicieni ai Théâtre de la Manufacture din Nancy prezintă spectacolul-eveniment Copii răi, prima coproducție Centre Dramatique National Nancy-Lorraine, La Manufacture și Teatrul Național din Timișoara.

Spectacolul Copii răi „citește” prin ochii unei fetițe – cu inocență, cu duioșie, cu cruzime, cu umor – un subiect extrem de fierbinte al societății contemporane – violența în școală și efectele distructive ale mediatizării acesteia pe rețelele de socializare.

Astfel, miercuri, 7 decembrie, joi, 8 decembrie și vineri, 9 decembrie, de la ora 19, Sala 2 a Teatrului Național găzduiește trei reprezentații ale spectacolului Copii răi de Mihaela Michailov, în regia lui Michel Didym și interpretarea actorilor și muzicienilor Alexandra Castellon, Jérôme Boivin și Jérémy Ferry.

Creat la Théâtre de la Manufacture din Nancy la finalul anului 2015, spectacolul-eveniment Copii răi de Mihaela Michailov a fost selecționat în secțiunea FDR a Festivalului European al Spectacolului Timișoara – Festival al Dramaturgiei Românești, ediția 2016.

Spectacolul se joacă în limba franceză, cu supratitrare în limba română.

Biletele s-au pus în vânzare la Agențiile Teatrului Național din Timișoara (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic, orar marți-duminică, orele 11-19) sau online, pe adresa www.tntimisoara.com.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.