Skip to main content

Credit prelungit la CJT din cauza licitaţiilor blocate!

Consilierii judeţeni şi-au dat acordul pentru prelungirea unei linii de credit, din cauza unor licitaţii blocate!

Astfel lucrări care trebuiau finalizate anul acesta nici măcar nu au început, iar în aceste condiţii reprezentanţii CJT s-au văzut nevoiţi să prelungească termenul, până la sfârşitul anului viitor.

„Era nevoie de această prelungire a creditului pentru că au rămas necheltuite peste 50 de milioane de lei pe anumite contracte aprobate de vechiul Consiliul Judeţean, care au intrat în licitaţie şi care au avut fiverse forme de contestare, nu au ajuns să fie atribuite acele lucrări şi nu au ajuns să fie cheltuite acele sume de bani. Efectiv nu se întâmplă absolut nimic decât ceea ce s-a aprobat de vechiul Consiliu Judeţean, doar că nu intrat în implementare ca să se poată cheltui acei bani. Este vorba despre lucrări de infrastructură”, spune preşedintele CJT, Sorin Grindeanu.

Proiecte în valoare totală de 58.000.000 lei nu au fost finalizate din cauza licitaţiilor care nu au fost duse la bun sfârşit din cauza unor contestaţii. Proiectele de investiţii şi valoarea acestora se regăsesc în tabelul următor.

 

Judeţul Timiş prin Consiliul Judeţean Timiş a contractat in anul 2014 o finanţare rambursabilă in valoare de 200.000.000 lei de la CEC Bank cu avizul Comisiei de Autorizare a Împrumuturilor Locale. Valoarea total a finanţării rambursabile rămâne nemodificată

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.