Skip to main content

Misiune de salvare contracronometru! Două fetițe de 5 și 7 ani, rănite grav, după ce au căzut din podul casei! A fost solicitat și elicopterul SMURD

S-a dat alarma în această după amiază, după ce două fetițe de 5, respectiv 7 ani, au căzut din podul casei.

Mai multe echipaje de salvare au ajuns de urgență în localitatea Luncșoara din județul Bihor, și a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Din primele informații, se pare că fetițele au căzut din podul casei, prin tavanul de rigips, iar copila de 7 ani a rămas inconștientă.

Pentru salvarea acestora, la fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd, cu ambulanța SMURD a subunității și cu o autospecială de intervenție, precum și elicopterul SMURD„, transmite ISU Bihor.

Medicii sosiți la fața locului au acordat primul ajutor celor două micuțe, iar ulterior, fetița în vârstă de 7 ani, aflată în stare de inconștiență a fost transportată cu elicopterul, la spital, în timp ce fetița în vârstă de 5 ani, care suferise un traumatism, a fost transportată de pompierii paramedici la spital.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.