Skip to main content

Apel la solidaritate! Strigătul de ajutor al Aurei Danielescu, care cere implicarea tuturor pentru salvarea unei colege greu încercate de boală!

Inspectorul școlar general, Aura Danielescu, face apel la oamenii cu suflet, pentru a-și ajuta o colegă greu încercată de o boală cumplită.

Este vorba despre Daniela Otu, angajată la departamentul Managementul Resurselor Umane, din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Timiș, care suferă de o boală cruntă, mai exact de cancer mamar, metastazat. Însă, o operație pe coloană, unde cancerul și-a făcut de cap, ar putea să o ajute în procedura oncologică, care ar putea să-i ofere câțiva ani de viață!

Tocmai de aceea, Aura Danielescu face apel la oamenii cu suflet și cere ajutor tuturor celor care o pot ajuta pe colega sa, pentru o nouă șansă la viață.

„Cred că este cel mai nobil gest, pe care putem să-l facem, atunci când cineva drag, cineva cunoscut, are nevoie ca noi să strângem rândurile, să fim uniți, să dăruim și să iubim! „Binefacerea trece din mână în mână și se întoarce la cel ce a dat-o”, de fiecare dată!” Probabil, în mod discret, ați aflat deja de suferința colegei noastre Daniela Otu! Cuvintele par goale și sărace atunci când vorbim despre Dana Otu! În toți acești ani, doamna Otu, așa cum o știu cei mai tineri profesori, dar și noi, cei care o cunoaștem parcă de o viață, a slujit cu un devotament rar întâlnit, instituția ISJ Timiș și indirect, toate școlile din județ. Nu cred că sunt mulți cei care nu au auzit de ea, cei care nu au primit vreun sfat, cei care nu au luat contact cu această femeie calmă, serioasă, neobosită și o enciclopedie de informații în managementul resurselor umane (…) Ne rugăm la bunul Dumnezeu pentru ea, o purtăm în gând și în rugăciune și atât cât putem fiecare dintre noi, am convingerea că vom ajuta! Daniela nu știe de gestul nostru, pentru că, în mod sigur l-ar refuza! Noi știm însă că lucrurile, pe care le ținem în mână ni le pot smulge și soarta și nedreptatea, binefacerea însă dăinuie chiar după ce s-a pierdut obiectul care a purtat-o!”, transmite Aura Danielescu.

Astăzi, la ora 17:00, Daniela Otu va decola spre Turcia, cu un avion-ambulanță, în speranța că va avea parte de un miracol.

Cei care doresc să o ajute și să contribuie cu bani, pot dona în contul Danielei Otu: RO33INGB0000999900471737.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.