Skip to main content

Microbuz plin cu pasageri, răsturnat pe şosea! Intervenţie de urgenţă, pentru salvarea victimelor

Un accident rutier grav s-a petrecut în urmă cu puţin timp, pe drumul care leagă Timişoara de vama Moraviţa.

Un microbuz în care erau opt persoane s-a răsturnat la intersecţia dintre DN 59 şi drumul Voiteg-Folea.

CITEŞTE ŞI: La Timişoara, mai rău ca la sat! Administraţia Fritz a cumpărat, la suprapreţ, staţii de autobuz inferioare celor din mediul rural

Vestea bună este că toţi oamenii implicaţi în accident sunt în viaţă, însă doi dintre ei au suferit leziuni care necesită îngrijiri medicale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.