Skip to main content

Mesajul plin de durere postat de tatăl studentei la Medicină, care a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, de iubitul ei

La o săptămână de când Andreea Morega, în vârstă de 21 de ani, a fost ucisă cu bestialitate de iubitul ei, familia fetei îşi plânge durerea.

Tatăl fetei a postat pe facebook, un mesaj cutremurător, îşi descrie suferinţa fără margini, care nu crede că se va atenua vreodată.

“Nu pierzi pe cineva drag doar o singura data. Îl pierzi când închizi ochii, in fiecare noapte și când îi deschizi în fiecare dimineață. Îl pierzi de-a lungul întregii zile. O cana de cafea nefolosita. Un scaun gol. O pereche de ghete care nu mai sunt acolo. Pierzi acel suflet când soarele apune și întunericul se apropie. Îl pierzi atunci când te întreb De ce? și privești cerul plin de stele. Îl pierzi în zilele importante : aniversari, zile de naștere, nunti și botezuri. Îl pierzi și în zilele obișnuite. Îl pierzi în cotidian Acte, treburi casnice, rutina considerată normală. Îl pierzi în lucruri familiale, o melodie care îi plăcea, un parfum cu care se dădea, un fel de mâncare pe care îl prefera. Pierzi acel suflet în conversații care nu vor mai avea loc și-n toate cuvintele rămase nespuse. Îl pierzi în toate locurile în care a mers și-n care își dorea sa meargă. Îl pierzi în cea ce ar fi putut fi și-n toate visele pe care le – ați avut împreună. Îl pierzi când aduni cioburile vieții tale distruse și încerci sa trăiești o viata normala. Îl pierzi cu fiecare anotimp cu fiecare zăpadă care se așterne cu fiecare floare care înflorește cu fiecare fir de iarbă care crește cu fiecare frunze care cad toamna Îl pierzi atunci când realizezi că aceasta e noua ta realitate și că nu se mai întoarce niciodată indiferent decât de dor îți este de el indiferent decât nevoie ai de el indiferent de cât de tare te rogi el nu mai e și tu trebuie să mergi mai departe singură Îl pierzi iar și iar zi după zi lună de lună an de an timpul trece și duce din ce în ce mai departe Îl pierzi când îți apar fire albe în păr și trupul se încovoaie de anii care trec amintirile se șterg detaliile estompează chipul lui zâmbește înapoi dintr o fotografie vagă E cineva pe care l ai cunoscut și l ai iubit cândva cu mult timp în urmă nu pierzi un suflet drag doar o singură dată Îl pierzi zi de zi iar și iar pentru tot restul vieții”, a scris Adrian Morega, pe facebook.

Andreea a fost omorâtă vinerea trecută, cu 31 de lovituri de cuţit, de Mirel Dragomir, care făcuse o obsesie pentru ea.

Fata ar fi vrut să pună capăt relaţiei pe care o avea cu tânărul de 23 de ani, din luna octombrie a anului trecut.

Acesta şi-a pierdut miniţile, a luat două cuţite şi a înjunghiat-o în zona gâtului şi a pieptului.

Trupul neînsufleţit al Andreei a fost descoperit de sora şi verişoara ucigaşului, în apartamentul în care cele două fete locuiau în Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.