Skip to main content

S-a deschis Târgul de Paşte de la Timişoara! Vezi aici programul complet al evenimentelor care se vor desfăşura în perioada următoare

A început cea de-a XV-a ediție a Târgului de Paște de la Timișoara şi, cum vremea a fost astăzi una mai degrabă de vară, decât de final de martie, oamenii au ieşit, cu mic cu mare, să simtă atmosfera de sărbătoare.

La ora 12:30, Alaiul Primăverii, animat de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex, a pornit de la Domul Romano-Catolic din Piața Unirii, spre Piața Libertății, unde a avut loc și un scurt spectacol al micilor „îngerași”.

“Avem 70 de evenimente, din 20 aprilie avem un mic târg şi în Piaţa Traian, pentur că vrem să aducem bucuria şi în cartiere. Cred că anul acesta experimentăm un mic şi cu alte forme de exponate. În Piaţa Sfântul Gheorghe, este pentru prima dată amenajat, în Uszoda o să fie o mica amenajare florală, astfel încât să întărim repuţaţia Timişoarei ca oraşul florilor”, a spus Dominic Fritz, primarul Timişoarei.

De asemenea, în perioada 6-28 aprilie, fosta florărie din Piața Victoriei va găzdui ateliere cu tematică pascală, pentru copii, care vor fi deschise de luni până vineri, între orele 9:00-12:00, iar în weekend-uri, între orele 10:00-13:00 și 15:00-18:00.

De Florii, pe 28 aprilie, Târgul de Paște va fi reîmprospătat cu activități și surprize florale, menite să onoreze această sărbătoare importantă.

Cei interesați pot consulta programul complet al activităților desfășurate în cadrul târgului, în documentul de mai jos.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.