Skip to main content

Mesaje otrăvite, transmise de USR, la Timişoara! Cristian Buşoi îl somează pe Dominic Fritz să îşi ceară scuze public

Campania electorală pentru alegerile locale a ajuns pe ultima sută de metri, iar lupta pentru voturi este tot mai acerbă.

Competitorii folosesc toate mijloacele pentru a mai câştiga alegători şi pentru a-i depuncta pe contracandidaţi.

În acest context, timişorenii au început să primească sms-uri cu textul: “Săptămâna asta fă o listă cu 10 cunoscuţi cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. Convinge-i să nu voteze cu Robul Cârpacilor! Echipa de campanie a lui Dominic.”

Mesajul este dur criticat de liberalii din Timişoara, care cer public, oprirea acestei campanii, pe care o consideră mincinoasă şi defăimătoare, la adresa fostului primar.


„Este inacceptabil atât din punct de vedere moral, cât și legal. PNL Timișoara a depus o contestație și la Biroul Electoral, prin care cere sancționarea lui Dominic Fritz și a formațiunii politice ADU pentru această campanie de sms-uri otrăvite”, spune Cristian Buşoi, preşedintele PNL Timişoara.

Liberalii mai spun că astfel de mesaje fac parte dintr-o campanie otrăvită pe care Dominic Fritz și ADU au ales să o desfășoare şi care arată cât de jos au ajuns să se coboare, defăimând un om care toată viața a lucrat pentru binele Timișoarei și al timișorenilor.

“Noi am ales să facem o campanie onestă și corectă, prin care să prezentăm timișorenilor proiectele pe care le avem pentru oraș, pentru a-i reda strălucirea de altădată. ADU și Dominic Fritz au ales să facă o campanie bazată pe ură, defăimându-l pe profesorul Robu, folosind discursuri xenofobe, ceea ce va duce și la crearea unor falii în societatea noastră.Este momentul ca Dominic Fritz și stafful său să înceteze această campanie și să își ceară scuze public”, transmite PNL Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.