Skip to main content

Medalii de argint obținute de atleții Politehnicii Timișoara, la Campionatul Naţional de alergare montană

Atleții Politehnicii Timișoara au fost la înălțime și la Campionatul Național de alergare montană, distanță scurtă și verticală.

Au urcat pe podium în ambele probe ale concursului de la Câmpulung Moldovenesc au, unde au câștigat medaliile de argint.

La doar o săptămână după ce au cucerit medalii la Campionatul Național de semimaraton (21,2 km), care s-a desfășurat pe șosea, atleții Politehnicii Timișoara s-au aliniat la startul unei alte competiții solicitante – Campionatul Național de alergare montană.

A fost o primă zi de concurs în care a avut loc proba de alergare verticală, pe o distanță de 7 kilometri, unde alb-violeții au obținut medalia de argint în clasamentul pe echipe, la masculin, tineret (U23).

Evoluții consistente au avut și în a doua zi a concursului, la cursa de alergare montană scurtă, pe distanță de 14 kilometri.

Tot la masculin, Politehnica Timișoara (în componența Cosmin Ardelean, Erik Krausz și Bogdan Toader) a terminat pe locul secund și a câștigat medalia de argint.

La feminin, Politehnica Timișoara a fost reprezentată de Iulia Mărginean, Iasmina Tămășilă, Carla Ivanciov și Deniza Zaro.

Antrenorul secției de atletism este Daniel Chirilă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.