Skip to main content

De la petrecere, direct după gratii! Păţania unui tânăr care s-a distrat de 1 Mai, iar acum trage ponoasele

Petrecerile de 1 Mai s-au ţinut lanţ, în judeţul Timiş, iar asta l-a costat pe un tânăr de 28 de ani, care a ajuns în arestul Poliţiei.

Bărbatul e băut bine, dupp care a urcat la volan şi a pornit la drum, deşi nu avea permis de conducere.

A fost oprit de poliţişti pe raza localităţii Cenad şi reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de conducere fără permis şi sub inflenţa băturilor alcoolice.

„În urma testării cu aparatul din dotare a rezultat o valoare de 1,07 mg/L alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a procedat la verificarea acestuia în bazele de date ale Poliției Române, constatându-se faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Caraș-Severin”, transmite IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.