Meciul de fotbal din ASU Poli şi UTA pune pe jar forţele de ordine! Vezi aici ce măsuri se iau

Mobilizare de forţe de ordine, în acest sfârşit de săptămână  în vestul ţării!

Meciul de fotbal dintre UTA Bătrâna Doamnă şi ASU Politehnica Timişoara care pune pe jar sute de jandarmi şi poliţişti va avea loc duminică.

Aproximativ 90 de jandarmi şi echipe canine din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, împreună cu efective din cadrul I.J.J. Arad, I.P.J. Arad şi I.S.U. Arad sunt mobilizaţi pentru asigurarea măsurilor de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre UTA Bătrâna Doamnă şi ASU Politehnica Timişoara. Meciul se va disputa duminică, 13 noiembrie a.c., pe stadionul „Motorul” din Arad, începând cu ora 14.00.

Accesul spectatorilor în incinta arenei  se va face pe ambele porţi ale stadionului pe bază de bilete şi invitaţii. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

De asemenea, prin grija Poliţiei municipiului Arad se va restricţiona circulaţia autovehiculelor în zona apropiată a arenei sportive.

Între orele 12.00 – 16.00 va fi interzisă desfacerea, comercializarea şi consumul de băuturi alcoolice în toate localurile de alimentaţie publică, baruri şi restaurante din zona stadionului „Motorul”.

 „Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive”, transmit reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.