Skip to main content

Maşină lovită de tren! Şoferul şi pasagera au scăpat, ca prin minune, cu viaţă

Pompieri, poliţişti şi medici s-au deplasat de urgenţă, în această seară, la trecerea la nivel cu cale ferată dinspre Pădurea Verde spre Giarmata Vii.

Aici, a avut loc un accident în care a fost implicată o maşină, în care erau două persoane, şi un tren Regio.

CITEŞTE ŞI: Panică într-un autobuz plin cu elevi, care a luat foc în mers! Pompierii au intervenit de urgență

În urma imapctului, autoturismul a fost proiectat în câmp, dar, din fericire, nici şoferul, nici femeia care era pe scaunul din dreapta nu au suferit leziuni grave.

„Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe DC 64, dinspre Aleea Pădurea Verde spre localitatea Giarmata Vii, din județul Timiș, iar la trecerea la nivel cu calea ferată a intrat în coliziune cu un tren Regio, condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani”, transmite IPJ Timiş.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, pasageră în maşina implicată în accident, a fost transportată la spital pentru evaluare medicală, însă rănile pe care le are nu îi pun viaţa în pericol.

Şoferul şi mecanicul de tren au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele arată că niciunul nu a consumat băuturi alcoolice.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ontinuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul.

CITEŞTE ŞI: Campania județeană de prevenire și combatere a violenței „Școala ta în siguranță” a ajuns la Liceul Azur!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.