Skip to main content

Mândria Timişului, la atletism! Anita a urcat din nou pe podium, la Campionatul Naţional în sală

Finala Campionatului Naţional de Atletism în sală, seniori şi tineret, desfăşurată la Bucureşti, a adus o nouă medalie Timişoarei.

Atleții Clubului CSU Politehnica, antrenaţi de Daniel Chirilă, au făcut o figură frumoasă.

CITEŞTE ŞI: Carambol provocat de un șofer care a făcut infarct la volan! Bărbatul a murit la scurt timp

“Atleta clubului, Zaro Anita, generația 1999, studenta a Facultății de Educație fizică și sport din cadrul Universității de Vest Timișoara, dar componenta a clubului – CSU Politehnica, a avut o comportare meritorie câștigând proba de 3000m, la categoria tineret, devenind campioana națională,in aceiași cursa ocupând locul 4 în clasamentul senioarelor”, transmite conducerea Clubului.

Anita a reușit şi o cursă curajoasă și cadrul probei de 1500 m, la categoria tineret ocupând locul 3 și medalia de bronz, dar și locul 7 în clasamentul senioarelor.

Atleta din Timişoara continuă forma buna obținută chiar în condiții de pandemie, ea fiind în toamnă, campioană națională la cros, locul 2 în cursa de alergare montana, dar și vicecampioană națională în proba de 10000 m.

CITEȘTE ȘI: Peste 3.000 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore! Alți 79 de bolnavi au murit

Anita și colegele de la CSU Politehnica, Tamasila Yasmina, Tamasila Karina și Iulia Dragoi, au obținut încă două titluri de campioane naționale în probele de cros și alergare montana, la categoria tineret.

Tot în cursele de la București, 1500m și 3000m , atleta Tamasila Yasmina – studenta anul întâi in cadrul facultății ETC, din cadrul UPT a punctat în clasamentul fetelor de la tineret, obținând locul 8 la 1500 m, respectiv 6, în cursa de 3000m.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.