Skip to main content

Mândria Biledului şi a întregului judeţ! Deian a devenit, la numai 7 ani, campion naţional la Kata

Deian Mărcuș, un copil talentat de numai 7 ani, este noua mândrie a comunei Biled şi nu numai, după ce a devenit campion național la Kata.

Deian s-a impus la Campionatul Național de Karate desfășurat la Târgu Jiu, sâmbătă, 15 iunie.

Micuţul karatist a obținut medalia de aur la proba de Kata individual, iar în competițiile pe echipe a câștigat două medalii de argint: la Kata echipe și Kumite echipe.

Deian practică karate de doi ani și jumătate la clubul Kaizen Karate Timișoara, sub îndrumarea atentă a sensei-ului său, Iasmina Ardelean.

Determinarea și talentul său, combinate cu antrenamentele riguroase și susținerea familiei, au dus la aceste rezultate remarcabile.

Performanțele lui Deian Mărcuș sunt o sursă de inspirație pentru toți copiii din Biled și din întreaga țară, arătând că visele pot deveni realitate cu suficientă muncă și pasiune.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.