Skip to main content

Mamă disperată! I-a dispărut fiica, de o săptămână! Ajut-o să o găsească

Sunt clipe grele pentru mama unei fete de 17 ani, care a plecat de acasă, pe data de 1 februarie, iar de atunci nu mai ştie nimic despre ea.

Ariana Mirela Bejan a fost văzută ultima dată, la locuinţa familiei, din comuna Turdaş, judeţul Hunedoara.

Femeia a aşteptat în zadar ca fiica să se întoarcă acasă şi pentru că nu a putut nici să o contacteze telefonic, a cerut ajutorul poliţiştilor.

CITEŞTE ŞI: CCIA Timiș lansează un curs autorizat de igienă, avizat de Ministerul Sănătății și de Ministerul Educației!

Acum, oamenii legii fac apel şi la populaţie pentru a o găsi pe Ariana Mirela Bejan, care are următoarele semnalmente: înălțime 1,55 m, 45 kg., păr negru, de lungime medie, ochi negri, semne particulare: o aluniță pe pometele stâng.

În momentul în care a plecat de acasă, fata purta pantaloni de culoarea albă, o geacă scurtă, de culoare neagră și ghete lungi, negre.

“Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a identificat-o pe mama minorei, care a declarat faptul că, în data de 01 februarie 2024, fiica sa a plecat de la domiciliu fără să îi comunice unde va merge, iar până în data de 03 februarie 2023 a ținut legătura telefonic cu minora, însă aceasta nu i-a comunicat locul în care se află (după care telefonul minorei a fost închis și aceasta nu a mai putut fi contactată)”, transmite IPJ Hunedoara.

Fata a fost dată în urmărire națională, iar cei care au informaţii care pot duce la găsirea ei sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.